Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Huis uitbouwen in regio Breda

Als u meer ruimte wilt creëren in uw huis, dan is het uitbouwen van uw pand in Breda, Ulvenhout of Chaam een fantastische optie. Als u een professionele uitbouw aan uw woning laat creëren, bijvoorbeeld aan de achterkant, lijkt het alsof u weer een volledig nieuw huis heeft. Wel is het zo dat het uitbouwen van een huis zorgvuldig moet gebeuren; laat dit dan ook over aan de professionals. Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam is een begrip als het om bouw en renovaties gaat. Wij verzorgen al vier generaties lang dergelijke projecten. Ervaring overtreft alles!

Laat uw huis uitbouwen door ons bedrijf voor prachtige resultaten

Als u een uitbouw aan de voor- of achterkant van uw woning wilt laten maken, zit u bij ons goed. Als allround aannemersbedrijf zijn wij van alle markten thuis; ook voor het uitbouwen van uw huis. Afhangende van de schaal van de uitbouw die u aan de achterkant van uw woning of elders wilt laten bouwen, nemen wij onze vertrouwde partners in de arm ter ondersteuning. Het uitbouwen van een huis is immers geen klein project. Wij nemen uw wensen in acht en zorgen tevens dat het project veilig en in overeenstemming met de bouwvoorschriften gebeurt. Wij vormen gedurende de volledige bouw uw centrale aanspreekpunt. Ook bij andere klussen zijn wij het bedrijf bij uitstek. Denk bijvoorbeeld aan:

Schakel ons ervaren aannemersbedrijf nu in

Wij zitten al in het vak sinds 1883. Vier generaties keiharde werkers hebben ons familiebedrijf gemaakt wat het nu is. Met een traditie van kennis- en ervaringsoverdracht die al meer dan een eeuw voortduurt, hebben wij alles in huis om het uitbouwen van uw woning succesvol uit te voeren, zowel aan de voorkant als de achterkant. Neem contact met ons op voor het uitbouwen van uw huis. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. In dit gesprek bespreken wij uw wensen en bieden wij u een uiterst scherpe offerte aan.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen