Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Metselwerken in regio Breda

Metselwerken klein en groot, eenvoudig en complex: Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam, nabij Breda, is er al sinds 1883 in gespecialiseerd. Ons familiebedrijf staat inmiddels onder leiding van de vierde generatie. Als bijzonder ervaren aannemer zijn wij het adres voor alle metselwerken in Breda en de wijde omgeving. Ongeacht uw pand, wensen of budget: wij kunnen u van dienst zijn.

Metselwerken: snel, mooi, secuur en voordelig dankzij ons team uit regio Breda

Metselen is vakwerk. Men hoort tegenwoordig vaak dat er een tekort is aan goede, ervaren en gespecialiseerde metselaars. Bij Aannemingsbedrijf van Pruissen hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij beschikken als timmerbedrijf nabij Breda over de ervaren vaklieden die al uw metselwerken naar volle tevredenheid voor u verzorgen. Of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het herstellen van een bestaand metselwerk, wij klaren de klus snel en secuur. Wij zorgen voor een sterke, mooie muur en hanteren voordelige tarieven. Omdat wij een allround aannemer zijn, zijn wij u graag van dienst met metselwerken bij u. Ook als het een bijzonder of historisch pand betreft, of een muur in een zeer slechte conditie die moet worden hersteld of onderhouden vertrouwt u op onze kunde! Onze vaste partners kunnen altijd de stenen aanleveren die u nodig heeft voor bijvoorbeeld het onderhoud van uw woning.

Neem contact met ons op voor onze metselwerken

Woont u in Breda, Bavel, Ulvenhout, Chaam of een ander omliggend dorp en heeft u metselwerken die dienen te worden uitgevoerd? Neem contact op met Aannemingsbedrijf van Pruissen en zijn u snel van dienst. Ook wanneer het een spoedklus betreft, kunnen wij u helpen. Bel naar 06-53265435 of vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Met onze expertise in metselwerken helpen we u graag bij de verbouwing of renovatie van uw huis.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen