Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Woning van onderhoud voorzien in Chaam

Wanneer u uw woning van vakkundig onderhoud wilt laten voorzien, zit u goed bij Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam, nabij Breda en Ulvenhout. U wilt fijn en comfortabel blijven wonen en geeft om de uitstraling van uw huis. Wij kunnen u helpen uw huis in perfecte conditie te houden. Of het nu gaat om reparaties of restauraties, periodiek onderhoud of preventief onderhoud: bij ons is het onderhoud van uw woning in goede handen.

Onderhoud aan uw woning met zorg door ons team

Voor sommigen is onderhoud aan hun woning belangrijk, voor andere mensen een noodzakelijk kwaad. Hoe het ook zij: niemand laat zijn of haar huis graag verloederen. Wij zijn een aannemingsbedrijf dat is gespecialiseerd in woningonderhoud, van groot tot klein. Wij hanteren altijd zeer scherpe prijzen voor het onderhoud van uw woning, ongeacht de werkzaamheden. Wij begrijpen dat u misschien niet altijd op onderhoud aan uw woning zit te wachten. Twijfel echter niet: door slecht onderhoud worden de problemen aan uw woning alleen nog maar erger en zult u op den duur tegen hogere kosten aanlopen. Vertrouw op de kennis, kunde, service en scherpe prijzen van een familiebedrijf dat al sinds 1883 gespecialiseerd is in alle vormen van onderhoudswerkzaamheden aan woningen. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in:

Aan welk onderhoud hebt u behoefte?

Neem contact met ons op en vertel ons aan welk soort onderhoud u behoefte hebt. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en kunnen voor u vrijblijvend een scherp geprijsde offerte samenstellen. Uw huis is bij ons in alle opzichten in goede handen. Wanneer uw huis toe is aan onderhoud of een verbouwing, zit u bij ons goed. Bekijk onze projecten om inspiratie op te doen.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen