Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Woning onderhoud in regio Breda

Woning onderhoud is belangrijk als u een woning heeft in Breda of omgeving. U wilt fijn en comfortabel blijven wonen en geeft om de uitstraling van uw huis. Wij kunnen u helpen uw huis in perfecte conditie te houden. Of het nu gaat om reparaties of restauraties, periodiek onderhoud of preventief onderhoud: bij Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam is het onderhoud van uw woning in goede handen.

Woning onderhoud met zorg door ons team uit regio Breda

Voor sommigen is woning onderhoud belangrijk, voor andere mensen een noodzakelijk kwaad. Hoe het ook zij: niemand laat zijn of haar huis graag verloederen. Wij zijn een aannemingsbedrijf uit de buurt van Breda dat is gespecialiseerd in woning onderhoud, van groot tot klein. Van kleine werkzaamheden als het maken van kozijnen op maat tot het herstellen van metselwerk: bel ons en wij verzorgen het voor u. Wij hanteren altijd zeer scherpe prijzen voor het onderhoud van uw woning, ongeacht de werkzaamheden. Wij begrijpen dat u misschien niet altijd op onderhoud zit te wachten. Twijfel echter niet: door slecht onderhoud worden de problemen alleen nog maar erger en zult u op den duur tegen hogere kosten aanlopen. Vertrouw op de kennis, kunde, service en scherpe prijzen van een familiebedrijf uit regio Breda dat al sinds 1883 gespecialiseerd is in alle vormen van onderhoud aan uw woning.

Misschien zit u niet altijd op onderhoud van uw woning te wachten. Twijfel echter niet: door slecht onderhoud worden de problemen alleen maar erger en zult u op den duur tegen hogere kosten aanlopen. Wij zijn een aannemingsbedrijf uit de regio Breda dat is gespecialiseerd in woning onderhoud, van groot tot klein. Wij hanteren altijd zeer scherpe prijzen voor het onderhoud van uw woning in Breda of omgeving. Vertrouw op de kennis, kunde en service van een familiebedrijf dat al sinds 1883 gespecialiseerd is in alle vormen van onderhoudswerkzaamheden aan woningen. Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

Aan welk onderhoud hebt u behoefte?

Bel ons op nummer 06-53265435 of vul het contactformulier op de website in en vertel ons aan welk soort woning onderhoud u behoefte hebt in de omgeving van Breda en Chaam. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en kunnen voor u vrijblijvend een scherp geprijsde offerte samenstellen. Uw huis is bij ons in alle opzichten in goede handen. 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen