Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Nieuwe deur Breda

Wilt u een nieuwe deur in uw huis? Bel ons en wij verzorgen dit voor u. Of het nu gaat om een binnendeur of een buitendeur: wij zorgen voor een prachtig nieuw exemplaar.

Ons aannemingsbedrijf levert snel een nieuwe deur

Wanneer u denkt aan de diensten van een aannemer, denkt u ongetwijfeld aan het bouwen van huizen, het verbouwen van woningen of het maken van een aanbouw. Aannemingsbedrijf van Pruissen doet veel meer dan dat. Wij zijn een allround aannemer voor al uw verbouwingen, onderhoud en renovaties. Wij leveren u zonder problemen iedere nieuwe deur die u zoekt. Een binnendeur of buitendeur, toegangsdeur of tussendeur: wij plaatsen deze snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen. Wij werken al jarenlang samen met sterke en ervaren partners. Ook op het gebied van deuren. Zoekt u een nieuwe deur, dan kunnen wij deze niet alleen snel leveren; wij bieden u ook nog eens een enorme keuze uit alle mogelijke formaten, soorten en stijlen. Wilt u een nieuwe deur plaatsen in een muur en zo een nieuwe doorgang creëren? Ook dit verzorgen wij uiteraard voor u. Wij beschikken over de middelen en de mensen om deze klus snel en netjes uit te voeren. U zult zo min mogelijk overlast ervaren en voor u het weet, hebt u een prachtige nieuwe ingang, uitgang of toegang.

Neem contact op voor een offerte

Vertel ons telefonisch (op 06-53265435) of via ons contactformulier waar u naar op zoek bent en wij zullen zo snel mogelijk reageren met een scherpe offerte op maat. Naast het installeren van uw nieuwe deur kunnen we nog vele andere klussen voor u opknappen. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht