Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Huis renoveren

Uw huis renoveren brengt u een hoop geluk en woongenot. Een goede renovatie heeft hetzelfde effect als een verhuizing: u bent weer helemaal tevreden met uw huis en uw woning voelt weer als nieuw. Uw woning renoveren is dan ook een verstandige beslissing wanneer u niet meer tevreden bent met de staat van uw woning of wanneer u het roer om wilt gooien. Aannemingsbedrijf van Pruissen is de partij om uw renovatie te verzorgen. Al vier generaties lang verzorgen wij huis renovaties in Breda en omgeving.

Wij kunnen uw huis renoveren van a tot z

Wanneer wij uw huis renoveren, is geen klus ons te groot. Wij zijn namelijk een allround aannemersbedrijf en dat betekent dat wij u bij elk aspect van woning renoveren van dienst kunnen zijn, al dan niet in combinatie met onze vertrouwde en streng geselecteerde partners met wie wij al jarenlang samenwerken. Bij een woning renoveren komt een hoop kijken. Wij zorgen ervoor dat aan al uw wensen en eisen wordt gedacht. In het gehele renovatieproces zijn wij uw aanspreekpunt en de partner waar u altijd op kunt bouwen. Van het slopen van bestaande bouw, het herstellen van delen van uw huis of het verzorgen van een aanbouw: alles is mogelijk.

Vertrouw op onze kunde en ervaring

Huizen renoveren doen wij al sinds 1883. Aannemingsbedrijf van Pruissen is een familiebedrijf dat nu geleid wordt door de vierde generatie. Wij beschikken over zeer veel kennis en waardevolle ervaring om uw renovatie uit tevoren. Wat heeft u in gedachten? Bel ons op 06-53265435 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken en een zeer scherpe offerte voor u te verzorgen.


Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht