Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Huis verbouwen in de regio Breda

Uw huis verbouwen in Breda, Ulvenhout of Chaam is een ingrijpende klus die u uiteraard wilt uitbesteden aan een kundige partij. Alle soorten verbouwingen aan uw woning zijn in goede handen als u Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam, nabij Ulvenhout, voor de verbouwing van uw huis in Breda inschakelt. Dit bewijzen wij keer op keer: al sinds 1883 brengen wij de wensen van onze klanten in vervulling. Inmiddels zwaait de vierde generatie van de familie de scepter en blijven wij onveranderd een veelgevraagde aannemer voor verbouwingen in Breda of omgeving.

Uw huis verbouwen is bij ons in goede handen

Een verbouwing van uw huis, bijvoorbeeld door metselwerken, is waarschijnlijk een van de grootste investeringen die u in uw leven doet. U wilt dat dit in goede handen is: bij ons heeft u deze zekerheid op alle gebieden. Niet alleen beschikken wij over jarenlange ervaring in het verbouwen van een huis; wij hanteren ook zeer scherpe prijzen en werken samen met kundige partners die hun vak verstaan. In het hele proces van de verbouwing van uw huis zijn wij uw vaste aanspreekpunt en regelen wij alles van a tot z. Een huis verbouwen is elke keer weer een prachtige klus voor ons. Elk huis is anders en iedere verbouwing is daarom dan ook uniek. Wij nemen de tijd om al uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden met u te bespreken, uiteraard rekening houdend met uw budget. Het verbouwen of renoveren van een huis is maatwerk en daarom vinden wij het van groot belang om bij iedere verbouwing nauw samen te werken en prettig te communiceren.

Vraag bij ons een offerte aan voor verbouwingen

Neem contact met ons op en wij verzorgen met plezier een scherpe, op maat gemaakte offerte voor u. Ons aannemersbedrijf heeft al heeft vele klanten de verbouwingen van hun dromen mogen bezorgen; dat wilt u toch ook bij uw huis? Van begin tot eind nemen wij alle zorgen uit uw handen. Met onze expertise verbouwen we uw huis snel en vakkundig.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen