Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Timmerbedrijf uit Chaam

Mensen die hun timmerwerkzaamheden willen overlaten aan een betrouwbaar, ervaren en kwalitatief hoogstaand timmerbedrijf in de regio Breda, vertrouwen al jaren op Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam, nabij Ulvenhout. Wij zijn sinds 1883 een familiebedrijf en hebben prettige communicatie, een fijne samenwerking, een hoog serviceniveau en natuurlijk de beste kwaliteit timmerwerken hoog in het vaandel staan. Wij zetten bij onze timmerwerken die extra stap om te zorgen dat u binnenkort in uw droomhuis woont. Dat klinkt toch heerlijk?

Laat uw timmerwerken uit handen nemen door ons timmerbedrijf

Wij zijn een allround timmerbedrijf dat u van dienst is met alle timmerwerkzaamheden aan uw huis in de omgeving van Breda. Een complete verbouwing aan uw huis, een aanbouw, onderhoud aan uw woning of een renovatie: wij verzorgen dit allemaal en doen dit al jaren tot grote tevredenheid van onze klanten. Wanneer u ons timmerbedrijf inschakelt voor uw timmerwerken, profiteert u van een aantal zekerheden. Zo heeft u één vast aanspreekpunt, wordt er helder naar u gecommuniceerd en worden de werkzaamheden verricht door ervaren ambachtslieden die hun sporen hebben verdiend. Ook profiteert u bij ons van zeer scherpe tarieven, ongeacht uw project of de specifieke timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van nieuwe ramen of nieuwe deuren. Niet voor niets maken zo veel mensen gebruik van de diensten van ons timmerbedrijf!

Profiteer van onze samenwerking met tal van partners

Een ander gebied waarop ons wij ons onderscheiden, is de samenwerking die ons timmerbedrijf heeft met een tal van gespecialiseerde partners. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u als aannemersbedrijf altijd de producten leveren die u nodig heeft en al uw timmerwerken verzorgen. Daar profiteert u als klant het gehele project van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor timmerwerkzaamheden

Wat kan ons timmerbedrijf voor uw project betekenen op het gebied van timmerwerkzaamheden? Er zijn veel verschillende manieren waarop wij uw wensen in vervulling laten gaan. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw woning met u, zoals het aanbouwen van een serre. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen