Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Aannemersbedrijf

U zoekt een aannemersbedrijf voor uw nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud? Als u gebruik wilt maken van de diensten van de beste aannemer in Breda en omstreken, doet u er verstandig aan ons te bellen. Aannemingsbedrijf van Pruissen is een zeer ervaren, allround aannemersbedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw werkzaamheden en klussen in en rondom uw huis. Van het realiseren van nieuwbouw tot het renoveren van een badkamer en alles daar tussenin: wij verzorgen het graag voor u.

Het aannemersbedrijf waar u op kunt bouwen

Wij zijn een aannemersbedrijf met een reputatie die net zo solide is als de bouwwerken die wij voor u verzorgen. Sinds jaar en dag zijn wij een zeer bekende, graag geziene aannemer in Breda. Dit is niet zonder reden. Niet alleen zijn wij zeer allround (u kunt ons inschakelen voor alle vormen van bouw, renovatie en onderhoud aan uw huis) en uiteraard bewezen kundig, maar ook de prijzen van ons aannemersbedrijf blijven onze klanten in positieve zin verrassen. Als aannemersbedrijf in Breda zijn wij al generaties lang bekend. Aannemingsbedrijf van Pruissen bestaat al sinds 1883 en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie van dezelfde familie. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en beschikken over een uitgebreid netwerk met kwalitatieve partners. Geen klus of dienst is ons te groot en u heeft altijd de garantie van een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij als lokaal aannemersbedrijf voor u betekenen? We helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis. Of dit nu gaat om het vervangen van de kozijnen of een complete verbouwing, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-53265435 of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij bespreken graag uw wensen met u en geven direct aan hoe ons aannemersbedrijf u het beste van dienst kan zijn.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht