Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Huis renoveren in regio Breda

Uw huis renoveren in regio Breda brengt u een hoop geluk en woongenot. Het goed laten renoveren van uw huis heeft hetzelfde effect als een verhuizing: u bent weer helemaal tevreden met uw woning in Breda, omdat deze weer als nieuw zal aanvoelen. Renoveren is dan ook een verstandige beslissing wanneer u niet meer tevreden bent met de staat van uw woning of als u het roer om wilt gooien. Aannemingsbedrijf van Pruissen is de partij om uw renovatie te verzorgen. Al vier generaties lang verzorgen wij renovaties van het huis in Breda en omgeving.

Wij kunnen uw huis renoveren in Breda van A tot Z

Wanneer wij uw huis renoveren in Breda, is geen klus ons te groot. Wij zijn namelijk een allround aannemers- en timmerbedrijf; dat betekent dat wij uw woning kunnen renoveren in alle aspecten, al dan niet in combinatie met onze vertrouwde en streng geselecteerde partners met wie wij al jarenlang samenwerken. Bij een woning renoveren in regio Breda komt een hoop kijken. Wij zorgen er dan ook voor dat aan al uw wensen en eisen wordt gedacht. In het gehele renovatieproces zijn wij uw aanspreekpunt en de partner waar u altijd op kunt bouwen. Van het slopen van bestaande bouw, het onderhouden van uw woning, het renoveren van delen van uw huis in Breda of het aanbouwen van een serre: alles is mogelijk.

Laat uw woning door ons in Breda renoveren

Het renoveren van het huis in regio Breda doen wij al sinds 1883. Aannemingsbedrijf van Pruissen is een familiebedrijf uit Chaam dat nu geleid wordt door de vierde generatie. Wij beschikken over zeer veel kennis en waardevolle ervaring om uw renovatie uit te voeren. Wat heeft u in gedachten bij het renoveren van uw woning in Breda? Bel ons op 06-53265435 of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken en een zeer scherpe offerte voor u te verzorgen. 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen