Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Metselwerken

Metselwerken klein en groot, eenvoudig en complex: wij zijn er al sinds 1883 in gespecialiseerd. Ons familiebedrijf staat inmiddels onder leiding van de vijfde generatie. Als bijzonder ervaren aannemer zijn wij het adres voor alle metselwerken in Breda en de wijde omgeving. Ongeacht uw pand, wensen of budget: wij kunnen u van dienst zijn.

Metselwerken: snel, mooi, sterk, secuur en voordelig

Metselen is vakwerk. Men hoort tegenwoordig vaak dat er een tekort is aan goede, ervaren en gespecialiseerde metselaars. Bij Aannemingsbedrijf van Pruissen hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij beschikken over de ervaren vaklieden die al uw metselwerken naar volle tevredenheid voor u verzorgen. Of het nu gaat om het metselen van een nieuwe muur of het herstellen van een bestaand metselwerk, wij klaren de klus snel en secuur. Ook als het een bijzonder of historisch pand betreft, of een muur in een zeer slechte conditie die moet worden hersteld of onderhouden vertrouwt u op onze kunde!. Onze vaste partners kunnen altijd de stenen aanleveren die u nodig heeft. 

Neem contact met ons op voor snelle service

Hebt u metselwerken die dienen te worden uitgevoerd? Neem contact op met Aannemingsbedrijf van Pruissen en wij kunnen u snel van dienst zijn. Ook wanneer het een spoedklus betreft, kunnen wij u helpen. Bel naar 06-53265435 of vul ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht