Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Timmerbedrijf

Mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, ervaren en kwalitatief timmerbedrijf in de omgeving Breda, vertrouwen al jaren op Aannemingsbedrijf van Pruissen. Wij zijn een familiebedrijf sinds 1883 en hebben prettige communicatie, een fijne samenwerking, een hoog serviceniveau en natuurlijk de beste kwaliteit timmerwerken hoog in het vaandel staan. Wij zetten die extra stap om te zorgen dat u binnenkort in uw droomhuis woont. Dat klinkt toch heerlijk nietwaar?

Uw ervaren timmerbedrijf voor al uw werkzaamheden

Wij zijn een allround timmerbedrijf dat u van dienst kan zijn met alle timmerwerkzaamheden aan uw huis. Een complete verbouwing, een aanbouw, onderhoud aan uw huis, renovatie, maar ook een nieuwe badkamer, keuken of tegelwerk. Wij verzorgen dit allemaal en doen dit al jaren tot grote tevredenheid van onze klanten. Wanneer u Aannemingsbedrijf van Pruissen inschakelt als uw timmerbedrijf, profiteert u van een aantal zekerheden: u hebt een vast aanspreekpunt voor alle timmerwerkzaamheden, wij communiceren helder, de werkzaamheden worden verricht door ervaren ambachtslieden die hun sporen hebben verdiend en u profiteert van zeer scherpe tarieven, ongeacht uw project of de werkzaamheden. Niet voor niets maken zo veel mensen in de regio gebruik van onze diensten. Een ander gebied waarop ons timmerbedrijf zich onderscheidt, is de samenwerking die wij hebben met tal van gespecialiseerde partners. Dankzij een netwerk om ons heen, kunnen wij u altijd de producten leveren die u nodig hebt en dus al uw timmerwerken verzorgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat kan ons timmerbedrijf voor u betekenen? Er zijn veel verschillende manieren waarop wij uw wensen in vervulling laten gaan. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw woning. Laat ons weten waar u behoefte aan hebt en vraag telefonisch (06-53265435) of via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan en wij zullen u verrassen met zeer scherpe prijzen voor onze timmerwerken.


Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht