Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Timmerwerken Breda

Mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, ervaren en kwalitatieve partner in timmerwerken in de omgeving Breda, vertrouwen al jaren op Aannemingsbedrijf van Pruissen. Wij zijn een familiebedrijf sinds 1883 en hebben prettige communicatie, een fijne samenwerking, een hoog serviceniveau en natuurlijk de beste kwaliteit timmerwerken hoog in het vaandel staan. Wij zetten die extra stap om te zorgen dat u binnenkort in uw droomhuis woont. Dat klinkt toch heerlijk? 

Ons bedrijf neemt al uw timmerwerken onder handen

Wij zijn een allround bedrijf dat u van dienst kan zijn met alle timmerwerkzaamheden aan uw huis. Een complete verbouwing, een aanbouw, onderhoud aan uw huis, renovatie, maar ook een nieuwe badkamer, keuken of tegelwerk. Wij verzorgen dit allemaal en doen dit al jaren tot grote tevredenheid van onze klanten. Wanneer u Aannemingsbedrijf van Pruissen inschakelt voor uw timmerwerken, profiteert u van een aantal zekerheden. Zo heeft u één vast aanspreekpunt voor alle timmerwerkzaamheden, wordt er helder naar u gecommuniceerd en worden de werkzaamheden verricht door ervaren ambachtslieden die hun sporen hebben verdiend. Ook profiteert u bij ons van zeer scherpe tarieven, ongeacht uw project of de specifieke timmerwerkzaamheden. Niet voor niets maken zo veel mensen in de regio gebruik van onze diensten! Een ander gebied waarop ons wij ons onderscheiden, is de samenwerking die wij hebben met tal van gespecialiseerde partners. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u altijd de producten leveren die u nodig heeft en al uw timmerwerken verzorgen. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw timmerwerkzaamheden

Wat kan ons bedrijf voor u betekenen op het gebied van timmerwerkzaamheden? Er zijn veel verschillende manieren waarop wij uw wensen in vervulling laten gaan. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw woning. Laat ons weten waar u behoefte aan hebt en vraag telefonisch (06-53265435) of via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan en wij zullen u verrassen met zeer scherpe prijzen voor onze timmerwerken.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht