Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Kozijn op maat

Is een kozijn op maat duur? Maatwerk vergt uiteraard altijd een grotere investering dan standaardproducten, maar Aannemingsbedrijf van Pruissen bewijst u dat een op maat gemaakt kozijn minder hoeft te kosten dan u wellicht denkt. 

Een kozijn op maat: zowel nieuw als bestaand

Al sinds 1883 is Aannemingsbedrijf van Pruissen een leidende partij op het gebied van verbouwingen en renovaties in de regio Breda. Wij kunnen u dan ook op alle gebieden van dienst zijn; ook met een kozijn op maat. Daarbij maakt het niet uit of het om een nieuw of bestaand kozijn gaat. Wilt u een muur verbouwen en ergens een raam laten plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat uw raam precies zo wordt als u dit wilt. Wij kunnen voor u een kozijn op maat ontwerpen, leveren en plaatsen. Dankzij ons sterke netwerk met vaste partners, zijn wij altijd in staat om snel te leveren en het kozijn te plaatsen. Zelfs wanneer het een zeer bijzonder kozijn betreft. 

Alle soorten kozijnen

Ook wanneer er al een op maat gemaakt kozijn is dat vervangen dient te worden, kunt u tegen een scherp tarief deze werkzaamheden met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken over de kennis en ervaring om elk kozijn te vervangen: hout of kunststof, regelmatig of onregelmatig gevormd. Het maakt niet uit wat het is; wij hebben het allemaal al eens gezien en met succes geleverd of vervangen. Bel ons op 06-53265435 of vul het contactformulier in op de website. Wij sturen na het ontvangen van de benodigde informatie zo snel mogelijk een scherpe offerte.

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht