Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Aanbouw Breda

Het realiseren van een aanbouw is de perfecte manier om weer optimaal te genieten van uw huis. Wilt u meer ruimte en meer mogelijkheden met uw kamer? Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam zorgt hiervoor. Al jaren zijn wij in de regio Breda een vertrouwde aannemer.

Met aan aanbouw kunt u weer genieten

Waarschijnlijk bent u hartstikke blij met uw huis, maar mag uw woonkamer wellicht wat groter zijn. Een huis met een grotere kamer zoeken, is een optie. Maar wat nu als u helemaal niet wilt verhuizen? Wanneer u nog fijn woont, maar wel iets meer ruimte wenst, is een aanbouw de ideale manier om weer te genieten. Aannemingsbedrijf van Pruissen is al vele jaren gespecialiseerd in het aanbouwen aan woonkamers, tuinkamers, eetkamers en andere kamers. Wat uw wensen voor de aanbouw ook zijn: wij kunnen het voor u verzorgen. Wij bouwen snel, secuur, veilig en uiteraard met een prachtig resultaat. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verlenging van uw woonkamer of een opvallende uitbreiding in een totaal andere stijl: alles is mogelijk. Wanneer u ons de klus laat uitvoeren, bent u gegarandeerd van een goede bouw en ook van een zeer scherpe prijs.

Bespreek uw wensen met ons

Bel ons op 06-53265435 of vul het contactformulier op de website in om uw wensen met ons te bespreken. Samen met u gaan wij op zoek naar de mogelijkheden binnen uw budget. Wij zorgen altijd voor de best mogelijke aanbouw en kunnen u uiteraard van advies voorzien.

 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht