Selecteer een pagina

Uw project. Onze professionele kennis.

N

Lid van Bouwend Nederland

N

Professionele Kennis

N

Hoge Kwaliteitseisen

Aanbouw van een serre in regio Breda

De aanbouw van een serre bij uw huis in Breda heeft nogal wat voeten in de aarde! Als u op deze wijze uw huis wilt uitbouwen is het verstandig dat u hiervoor een professional in de arm neemt. Aannemingsbedrijf van Pruissen uit Chaam heeft meer dan vier generaties ervaring met het verrichten van allerhande bouwwerkzaamheden in de regio Breda. Voor de aanbouw van een serre of het uitbouwen van uw woning in Breda draaien wij onze hand niet om!

De aanbouw van uw serre laten realiseren door vakmensen uit regio Breda

Geen klus is Aannemingsbedrijf van Pruissen te groot, en dat merkt u. Als allround aannemersbedrijf doen wij meer dan enkel de aanbouw van uw serre of het uitbouwen van uw woning in Breda. Wij zijn in te zetten voor nieuwbouw, renovaties, onderhoud en nieuwe ramen. Mochten wij extra expertise nodig hebben, dan schakelen wij ons netwerk van vertrouwde en streng geselecteerde partners in. De aanbouw van een serre in regio Breda is een intensieve klus; daarom willen wij u verzekeren van een duidelijke communicatie. Zo kunt u er te allen tijde gerust op zijn dat het werk goed verloopt. Wij vormen het centrale aanspreekpunt voor het gehele bouwproces. Uitbouwen van uw woning, aanbouwen van een serre, kozijnen installeren; wij doen het allemaal!

Neem contact met ons op voor de aanbouw van uw serre

Aannemingsbedrijf van Pruissen is een familiebedrijf met een prachtige geschiedenis. Wij zijn al sinds 1883 actief in de regio! In de meer dan honderd jaar dat wij bestaan hebben wij een ongekende vertrouwens- en kennisbasis opgebouwd. Nu de vierde generatie aan het roer staat, gaan wij door met het toepassen van onze ervaring om u een prachtig resultaat te bieden. Vertel ons wat u in gedachten heeft voor de aanbouw van een serre in Breda, dan bieden wij u een scherp geprijsde offerte aan. Geïnteresseerd? Bel dan naar 06-53265435 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Contact opnemen

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
Aannemingsbedrijf Van Pruissen